Smyrna Middle School

Skip to main content
Main Menu Toggle
Bell Schedules » Activity Schedule

Activity Schedule

Activity Schedule Lunch at regular times in cafeteria.
Description / Period Start Time End Time Length
Activity Time 8:15 AM 9:25 AM 70 min
1st Period 9:30 AM 10:15 AM 45 min
3rd Period 10:20 AM 11:05 AM 45 min
4th Period 11:10 AM 11:55 AM 45 min
5th Period 12:00 PM 12:45 PM 45 min
6th Period 12:50 PM 1:35 PM 45 min
2nd Period 1:40 PM 2:25 PM 45 min
7th Period 2:30 PM 3:15 PM 45 min